Post Pic

Vi tilbyder

Om os
Virksomheden VR Glas blev grundlagt af Verner Rasmussen d. 2. juli 1979. Jeg har været i firmaet siden jeg blev udlært i 1993 og overtog virksomheden i efteråret 2011. Jeg bruger materialer af god kvalitet og sætter pris på dialogen med kunden, så jeg sikrer mig, at kunden er tilfreds med det udførte arbejde.

- Termo energiruder Jeg tilbyder alt inden for termo energiruder. Der findes et hav af termoruder, f.eks. 2-lags, 3-lags, solafskærmende, sikkerhedstermoruder, selvrensende, etc. Ring eller skriv endelig hvis der er et specielt ønske.

- Døre og vinduer Jeg tilbyder alt inden for døre og vinduer og får gerne tilbud fra bestemte leverandører, hvis der skulle være et ønske om dette. Jeg benytter oftest KPK som leverandør.

- Indramning Der findes utallige muligheder inden for indramning. Jeg bruger syrefrie materialer, så der ikke sker skader på billedet. Med den rette indramning kommer dine billeder til deres ret.

- Bruseniche Du kan få bruse-/døre og vægge. Vælg mellem mange forskellige beslag og U-skinner i f.eks. krom, messing, børstet stål etc.

- Spejle Du kan bestille alle slags spejle i alle former ved mig. Alle spejle fås med eller uden facet.

- Glasarbejde Jeg vil gerne lave alt i glas. Du kan f.eks. få lavet forsatsvinduer, glasmontre, bordplader, hylder, stænkplader, brændeovnsglas, gulvglas etc.

- Reparationer Jeg udfører alle reparationer i relation til dine gamle vinduer og døre, f.eks. udskiftning af lister.

- Kitning Jeg renoverer gamle vinduer, også hvis du kun har et enkelt.

- Tømrerarbejde Mindre tømreropgaver udføres også uden relation til glasarbejde.

KPK's hjemmeside